keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Soft Landing - or not?

SALDOT
Lentokoneessa vietetty aika: 25 h 50 min
Lentokentalla vietetty aika: 15 h 50 min
Lentokoneessa puhumatta vietetty aika: 15h (believe it or not!)

Matkat eivat sujuneet kovin ihmeellisesti, mutta kylla niista selvittiin! Frankfurtissa meidan seurueeseen liittyi tanskalaisia, norjalaisia ja ruotsalaisia.
Vihdoin, kun paastiin tanne Uuteen-Seelantiin olo oli tosi helpottunut. Sitten viela bussimatka kohti Masters Hall:ia, jonka vietin enimmakseen suu auki. Maisemat taalla on ihan USKOMATTOMAT! Minulla ei kuitenkaan fiksuna tyttona ole kameran muistikorttia mukana......

Kolmen paivan Soft Landing Campin aikana tapahtui vaikka mita. Talossa on ihan sika kylma (vanha sairaala, nam) ja syotiin kuin hevoset.
Tutustuttiin skandinavialaisten lisaksi 2 japanilaiseen tyttoon ja 3 poikaan. Kakkoii tai jotain semmosta.
Yks tanskalainen poika jotenkin liimautui meidan suomalaisten joukkoon. Tais pitaa meista, heheheh ;)

Meidan extremelaji-kokeilut jouduttiin valitettavasti perumaan, koska Gravity Canion oli aivan lumen ja jaan peitossa. Damn. Alettiin kuitenkin jo suunnitella uutta tilaisuutta, joten no worries. Kaytiin sitten paakaupungin Wellingtonin keskustassa vahan kattelemassa paikkoja.

Vietettiin tossa iltaa patterin vieressa kivasti lammitellen, kun yks norjalainen tytto tuli esittelemaan itsensa meille ja kertoi, etta me tullaan asumaan samassa perheessa ja etta me jaetaan huone. What a surprise!

38 Peel Place, Wainuiomata, Wellington, New Zealand. Tossa on mun ja mun norskin uusi osoite. Sinne pihalle meidat sitten vietiin ja meidan Hawajilta kotoisin oleva pirtsakka 70-vuotias siivous- ja terveysintoilija hostaitimme olikin jo vastassa. Tykkaan hanesta todella!!! :)

Eilen meidan seuraan liittyi viela kaksi saksalaista vaihto-oppilasta kolmeksi yoksi, joiden jalkeen aasialainen poika muuttaa meidan kanssa samaan taloon kaheksi viikoksi. Jotenkin tulee mieleen joku motelli.

Maanantaina on eka koulupaiva ja sita ennen kaydaan sovittamassa ja maksamassa meidan tulevat koulupuvut. Vahan jannittaa uusi koulu (jonne just pari viikkoa sitten on tullut valvontakamerat jopa WC-tiloihin), mutta kylla se siita! Yks paikallinen poika, joka on ottanut muhun yhteytta jo aikasemmin, lupasi kuitenkin vahan opastaa mua siella koulussa.

Nyt ollaan norskin kanssa kirjastossa koneilla, kun meilla ei sattumalta ole kotona kuin meidan hostaidin uusi iPad, muttei langatonta nettia. Ja mikas tassa paikallisessa kirjastossa, mutta kun bloggeri on kuitenkin kiinaksi ja facebook ei toimi. Aamen!
ida

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa jotakuinki hienolta vaik ei muuta hi tekkiä ookkaa ku netitön ipad :D Toivottavast pääsette mahdollisimman pia sille extriim sessiolle et saan mahollisimman pian nähä kaikki mahtavat kuvat siitä! Pärjäile siellä, kannatan kirjastossa käymistä useemminki! Jutellaan paljon asap!!! Miss u

    VastaaPoista
  2. HAHAHAHAHHAAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA :D:D:D:D:D:D:D

    VastaaPoista
  3. Vooi vitsiiit kui nättii!!! oon nii onnelline sun puolest honeyy ! <333

    VastaaPoista
  4. here i am, kirjastossa taas :)

    VastaaPoista