keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

The time has come!

First of all: VIHAAN pakkaamista.......luulin et mulla tekee tiukkaa painorajojen kanssa, mutta vaaka näyttää tällä hetkellä 14kg eli siis lisää kamaa laukkuun. Great.

Eli siis huomenna minä ja 3 muuta suomalaista lähdemme lentokoneella ensin Frankfurtin kautta (mukaan liittyy muut pohjoismaalaiset) ja sitten vielä Bangkokin (hehehe pääsen ekaa kertaa Thaimaahan) kautta Uuteen-Seelantiin! Vihdoin siis se kaikki alkaa, mistä mun pitäisi tänne jotain rustata.
En voi edelleenkään uskoa että nyt mä sitten lähden, tuntuu vaan niin uskomattomalta. Vähän aikaa sitten tuntui kuin siihen olisi ikuisuus! Mutta nyt..........on määrä olla Helsingin lentokentällä klo 12.50 ja parin päivän Soft Landing-campin jälkeen targettina Wainuiomata, Wellington.


the musta piste on siis mun kaupunkini

Tonne mä siis muutan yhdessä mun hostäidin kanssa. Can't wait! Mm. parisänky täältä tullaan.
Jännittää kyllä ihan sairaasti. Yöunista ei ainakaan taida tulla mitään...

Kiitän vielä kaikkia mun kavereita siitä et tulitte mua hyvästelemään ja kaikista kivoista läksiäiskorteista ja -lahjoista. Tuli itku silmään kortteja lukiessa ja lupaan kantaa ylpeydellä mun Suomi-pipoa ja -huivia sekä soittaa ekoissa bileissä Maamme-laulun.

Ilmoitan vielä tässä, että oma sim-korttini sananmukaisesti takavarikoidaan lentokentällä ja saan mukaani uuden liittymän. Tänne lupaan kirjoitella aina vaan kun ehdin. Ei kai siinä sitten muuta.
Hyvästi Suomi!! G'night.
Ida

3 kommenttia:

  1. hahaha löysin sun blogin vast nyt meinasin pistää sul jotain fabo viestii jo et aioks pitää blogii mut jeee pidät!! :))

    VastaaPoista
  2. voi että, pidä hurjan kivaa siellä :)! ja pistä hei ilmotuksii facebookkii ku kirjottelet tänne, ois kiva lukee tätä nimittäin. pidä suomee yllä siel!!

    VastaaPoista