perjantai 5. elokuuta 2011

School greetings

Kiaora!
Nyt on sitten ensimmainen viikko koulussa on ohi.

Mun lisaksi Wainuiomata High Schoolin katraaseen liittyi Matilda Ruotsista, Sigrid Norjasta, Viktor Tanskasta, Shin Japanista, Ann-Cecile ja Sebastien Saksasta. Ekana paivana saatiin - tai siis no- meidan uniformut makso semmoset kevyet 514 dollaria..... Koulukengat taas jouduin ostamaan lasten puolelta.

Meidat toivotettiin tervetulleiksi perinteisella maori tervehdyksella, joka oli tosi siisti! Sitten meille viela laulettiin ja saatiin nahda HAKA!! love it.

Ekat tunnit koulussa oli kylla aika ankward. Kaikki kyseli nimea ja mista oon kotosin ja osa jo huutelikin etta toi blondi on kylla Suomesta. Musiikin tunnilla istuinkin sitten neljan pojan ymparoimana kun he yrittivat saada mua laulamaan, hahah u wish.

Viikko meni tosi nopeesti ja kaikki on tosi mukavia ja rentoja ja haluaa oppia meidan kielta. Koulun lisaksi ollaan kayty yhdessa paivallisella ja eilen paastiin japanilaisten farewell partyihin.

Ens kuussa sitten on vuorossa koulun joka vuotinen formal eli tanssiaiset. Looking forward to it!

Rakastan tata paikkaa ja naita ihmisia jo nyt!!!

Tassa nyt tammoinen nopea postaus taalta kirjastosta. Koitan kirjotella kotoakin tanne aina kun vaan saan kayttaa meidan hostaidin iPadia.
Love u all, ida

1 kommentti: